023 - 536 56 27

Bedrijfsdiensten

Voor alle facilitaire vraagstukken kan Cristal Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten u ondersteunen, of het nu gaat om het vervangen van de toiletbrillen of het diep reinigen van uw bedrijfskeuken, wij kunnen het allemaal.

Door het enorme netwerk dat Cristal Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten heeft, zijn wij in staat om bijna alle problemen die facilitair gerelateerd zijn, op te lossen.

Uiteraard met de A-kwaliteit die u van ons mag verwachten en met een markt conforme prijs. Het voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft en één factuur ontvangt. Wij verzorgen de planning, informatie naar eventuele gebruikers, uitvoering en oplevering.

Een voorbeeld uit de praktijk:

Er is een brand geweest in een woning. Cristal Schoonmaak Haarlem heeft in overleg met de verzekeringsexpert besproken wat er aan schade is en wat er hersteld gaat worden. Vervolgens wordt er een raming gemaakt van de diverse kosten.

  • Reiniging van de opstal en afvoeren van eventueel vuil.
  • Herstel opstal (stuckwerk, timmerwerk, schilderwerk, etc.)
  • Oplevering

Na akkoord van de verzekering (opdrachtgever) zal er een planning worden gemaakt.
Tijdens de uitvoering van deze planning wordt er goed gelet op de geleverde kwaliteit. Voor de verschillende uitvoeringen volgt iedere keer een oplevering, al dan niet in het bijzijn van de opdrachtgever. Uiteindelijk volgt dan de factuur. Voordeel: één aanspreekpunt één factuur.

 

Cristal - Uw partner in bedrijfsdiensten in de Regio Haarlem!